Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (2024)

HomeLifestyleHoroscopHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea?

Fiecărei zodii în parte i se potrivește o piatră, care are o anumită culoare și e făcut dintr-un material diferit.

Publicat: Luni, 23 Noiembrie 2020, 13:34 |Actualizat Luni, 23 Noiembrie 2020, 15:00

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea?| profimedia

  • Cel mai surprinzător sezon Insula Iubirii. Luni, Marți și Miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Nu rata!

Atât culoarea, cât și materlialul au o însemnătate puternică, aducând noroc, bunăstare și alte beneficii.

Lista cu aceste pietre potrivite fiecărei zodii a fost păstrată în tradiția poloneză, datând încă din secolul 16. În 1912, Asociația Națională a Bijuteriilor a publicat o listă cu noile pietre ale zodiilor. Legenda acestor pietre vine din istoria ebraică, pe când Josephus a sugerat că cele 12 pietre ale lui Aaron reprezintă de fapt cele 12 zodii și lunile anului.

Piatra zodiei în funcție de luna în care te-ai născut

-Ianuarie – Garnet

Articolul continuă după reclamă

-Februarie - Ametist

-Martie – Cristal Aquamarine

-Aprilie – Diamant sau cristal

-Mai – Smarald sau agată

-Iunie – Perlă sau piatra lunii

-Iulie – Rubin, carnelină sau onix

-August – Cristal peridot sau cristal sardonyx

-Septembrie – Safir sau cristal Lapis Lazuli

-Octombrie – Opal

-Noiembrie – Topaz

-Decembrie – Cristal Tanzanit

Piatra noroscoasă în funcție de zodie

-Berbec – Cristal Aquamarine

-Taur – Safir

-Gemeni – Cristal Agată

-Rac – Smarald

-Leu – Onyx

-Fecioară – Cristal Carnelin

-Balanță – Cristal Crisolit

-Scorpion – Cristal Beryl

-Săgetător – Topaz

-Capricorn – Rubin

-Vărsător – Cristal Garnet

-Pești – Ametist

Semnificația pietrelor fiecărei zodii

Garnet

Piatra este de culoare roșie, iar numele ei vine de la sămânță. Această piatră oferă putere chakrei și te ajută să ai parte de noi începuturi. Piatra te ajută să te menții cu picioarele pe pământ și să îț ofere siguranță atunci când călătorești.

Ametist

Aceasta se presupune că este o piatră foarte puternică pentru că te ajută să îți deschizi al treilea ochi. Această piatră norocoasă te ajută să iei decizii bune și să te bazezi mai mult pe instinctele tale. Prin urmare, ametistul te poate transforma într-un vizionar, încercând să previi ceea ce urmează să se întâmple. De asem*nea, piatra te va feri de energiile negative și va spori vindecarea la nevoie.

Cristal Aquamarine

Această piatră e menită să protejeze marinarii atunci când sunt în voiaje, iar acest lucru înseamnă că are puterea de a proteja pe oricine în perioade dificile. Acest cristal te va ajuta să fi mai curajos, ajutându-te să stabilești relații mai puternice. De asem*nea, această piatră te poate ajuta să devii mai creativ.

Safirul

Safirul îți îmbunătățește nivelul de energie și îți dă putere să depășești orice obstacol. Și această piatră este ideală pentru vindecare și curățare. De asem*nea, safirul aduce noroc, credință și te ajută să iei decizii înțelepte.

Smarald

Smaraldul te va ajuta să atragi dragostea, banii și intuiția. De asem*nea, te va ajuta să îți vindeci nima rănită și să rămâi deschis la oportunități noi de a iubi. Această piatră te va face irezistibil în fața altora, indiferent dacă vorbim despre noi oportunități de job sau despre iubire.

Perle

Perlele se comportă ca niște stabilizatori, ajutându-te să îți păstrezi în siguranță relațiile și să rămâi caml atunci când te simți nervos sau frustrat. De asem*nea, perlele te ajută să îți menții nivelul de stres scăzut și să îți crești nivelul de creativitate.

Rubin

Rubinul este o piatră a păcii care, de asem*nea, este conectată la chakre. Dacă alegi să poți un rubin, te va proteja de energia negativă și te va ajuta să te simți cu picioarele pe pământ.

Cristal Carnelin

Această piatră a fost folosită de mai multe ori în magia neagră și te va ajuta să scapi de ghinion și energii negative. Cristalul de acest tip este asociat cu claritate în gândire și te ajută să te vindeci de traume. De asem*nea, îți oferă fericire și spor în comunicare.

Opal

Opalul este o piatră care favorizează dragostea și credința, dar și încrederea și fericirea. Te scapă de gândurile depresive și te ajută să îți crești stima de sine. De asem*nea, opalul te va inspira să mergi mai departe, ajutându-te să scapi de greutăți.

Topaz

Această piatră promovează iubirea și te ajută să ai o minte deschisă, acceptând lucrurile care ți s-au întâmplat și ajutându-te să mergi mai departe.

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi ...Cifra destinului în căsătorie. Marele eveniment, planificat în funcție de data nașterii...
  • horoscop
  • piatra zodiei
  • horoscop 2020

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Videoclipul zilei

Ești fan Formula 1™? Vezi Marele Premiu al Belgiei! Vineri și Sâmbătă vezi antrenamentele exclusiv în AntenaPLAY, Sâmbătă trăiești emoțiile calificărilor de la 16.46 pe Antena 3 CNN, iar duminică, cursa finală de la 15.45 este LIVE pe Antena 1

Video recomandateNeatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna augustDuminica, 21.07.2024, 11:45
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Bronzy look pentru petrecerile de varăDuminica, 21.07.2024, 11:39Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. S-a încins atmosfera în vila băieților! Atingeri ”fierbinți” între Robert Braia și ispita LarisaMiercuri, 17.07.2024, 23:00Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert BraiaMiercuri, 17.07.2024, 23:53

Mai multe

Ai sport în AntenaPLAYVezi acum

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (11)

Citește și
Horoscop zilnic 23 iulie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani...Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (13)Zodii care pot avea parte de surprize pe 24 iulie 2024. Astrele le ajută să-și realizeze cele mai ascunse dorințeCatine.roHoroscop zilnic 22 iulie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani...Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (15)Victoria Ruffo a optat pentru schimbări în zona feței după ce a devenit bunică. Cum arată în prezentHappy ChannelHoroscop zilnic 21 iulie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani...Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (17)Ce efecte au produsele energizante asupra șofatului. Explicațiile unei specialiste în toxicologieLibertatea.roCum sunt fraudate concursurile de angajare la stat. Un fost ministru rupe tăcerea. Românii, furați de...Ziare.comHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (19)Milionarul de 31 de ani, lovitură uriaşă din partea soţiei. Femeia a depus actele de divorţ, iar partajul este...AntenaSportHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (20)Imagini SUPERBE de la nunta din Grecia a Ancăi Lungu cu Harry Arampatzis. Ce cuplu celebru din România au ales ca...ElleHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (21)În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de...Spynews.roHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (22)Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!BZI
Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (23)Oana Roman, la plajă, într-o rochie scurtă! Cum a putut să se afișeze la 48 de ani!BZIHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (24)Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”Antenastars.roHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (25)Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcavalHelloTaste.ro„Distrugem Ankara într-o noapte”. Un ministru grec amenință cu bombardarea Turciei cu F-35. Turcia scoate nave...Antena3.roHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (27)De ce dă vina Microsoft pe UE pentru pana cibernetică globală. 8.5 milioane de computere au fost afectateuseitHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (28)Horoscopul zilei de 22 iulie 2024. Balanțele împrumută o sumă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia taCatineHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (29)Noaptea Dansului în 2024: „Bucureștiul Dansează” pe Calea Victoriei, „Brașovul Dansează” în Piața...Wall-StreetHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (30)Magdalena Chihaia, reacție fermă după ironia Deei Maxer: Nici ea, nici fostul meu soț nu au ce căuta la nunta...KudikaHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (31)Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilorPlaytechHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (32)Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna augustRedactia.roHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (33)Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro a publicat notele profesorilor, înainte de contestaţiiObservator
Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (34)De ce apar ridurile. Medicii Iulia Roșu și Mihail Pautov vorbesc despre metode de ameliorare a acestor semne de...MediCOOLHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (35)Înghețată de mentă cu ciocolată. Rețeta celui mai aromat desert răcoritorHelloTasteHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (36)FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de...ProSportHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (37)Stațiunea din România care s-a reinventat complet. Ajunsese în paragină după Revoluție, dar acum e tot mai...GandulHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (38)Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la PolițieCanCanHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (39)Când poți introduce smochinele în alimentația copilului. Sfaturi simple și utile pentru diversificareDeParintiHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (40)Bella Thorne critică medicamentele pentru slăbit, deoarece stabilesc „standarde de frumusețe nebunești”....ZUTVHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (41)Ce s-a întâmplat cu steagurile lăsate pe Lună de către astronauții Apollo. Puțini prin ce au trecut în...UseITHoroscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (42)Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătireHello Taste
14:07Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.0012:32Pescobar, vacanță de lux în Ibiza. Suma amețitoare pe care a scos-o din buzunar doar pentru o singură masă11:12Oana Roman a răbufnit după gestul unui turist pe o terasă de pe litoralul românesc. Ce a pățit: „E o chestie de respect”10:36Andra Voloș a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă pe care l-a primit de la Lele: „Pentru toată viața!”16:4922 iulPrințul George a împlinit 11 ani. Cât de matur este moștenitorul tronului britanic în noul portret regal, devenit deja tradiție16:0922 iulSmaranda Știrbu,fotografia incendiară cu posteriorul la vedere care a pus pe jar suflarea masculină.Cum s-a pozat iubita lui Selly

Vezi ultimele stiri

1FOTO | Team România a plecat la Jocurile Olimpice 2024! Cine sunt sportivii care ne reprezintă. Mesajul lui David Popovici2De ce a lipsit Emi de la nunta Ilonei Brezoianu. Motivul pentru care nu i-a fost alături miresei, deși îi leagă o lungă prietenie3Horoscop zilnic 22 iulie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate4Accesoriul personalizat pe care Ilona Brezoianu l-a purtat la nunta sa. Detaliul bine ascuns sub rochia de mireasă5CRBL a slăbit 13 kilograme de când a divorțat de Elena. Ce a mărturisit artistul despre schimbările care au acum loc în viața lui6Ce avere avea Andrei Versace, de fapt. Realitatea din spatele luxului și opulenței cu care se afișa

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.

x

Horoscop piatra zodiei. Care e culoarea pietrei zodiei tale și ce reprezintă ea? (2024)
Top Articles
5 Tips to Improve Your Hitting in MLB the Show 23
How to Watch Cubs vs. Angels on TV or Streaming Live - Friday, July 5
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Cato's Dozen Crossword
Cyclefish 2023
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Rubrankings Austin
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6322

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.